ミルクレープ/ Yumeiro Patissiere Mille crepe cake
私はYumeiro Patissiereにインスパイアされた一連のデザートに取り組んでいます。今日のビデオは、ミルクレープを作る方法を教えてくれます。誰もが試してこのビデオを楽しんでください。(ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧
I am working on a series of Yumeiro Patissiere inspired desserts. In today's video I will show you guys how to make Mille crêpe. I hope you guys try it out and enjoy this video. (ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧
始めましょう
Lets start
Ingredients:
3 eggs
1 1/3 cup of milk
1 cup of flour
1/4 teaspoon of salt
3 tablespoons of melted butter
1 tablespoon of vanilla
1 tablespoon of sugar
3 eggs
1 1/3 cup of milk
1 cup of flour
1/4 teaspoon of salt
3 tablespoons of melted butter
1 tablespoon of vanilla
1 tablespoon of sugar
材料:
3卵
1 1/3カップミルク
1杯の小麦粉
塩小さじ1/4
3つの溶けたバター
バニラ大さじ1
砂糖大さじ1杯
の仕方/ How to:
ステップ 1/ Step 1:ミルク、卵、砂糖をボウルに加える ミックス
Add milk, eggs, and sugar to a bowl. Mix
ステップ 2/ Step 2: バターとバニラを加えなさい。ミックス
Add the butter and vanilla. Mix
ステップ 3/ Step 3: 小麦粉と塩を加えなさい。ミックス
Add the flour and salt. Mix
ステップ 4/ Step 4: 混合物をふるいに通す。
Pass the mixture through a sieve.
ステップ 5/ Step 5: 鍋にバターを溶かす
Melt a little butter in a pan.
ステップ 6/ Step 6: 打者の約1/4を注ぐ
Pour about 1/4 of batter.
ステップ 7/ Step 7: 低温で調理する。あなたがそれらのすべてを作るまで繰り返す。
Cook at low temperature. Repeat until you have made all of the crepes.
ステップ 8/ Step 8: ホイップクリームをクレープに広げます。繰り返す
Spread the whipped cream in crepe. Repeat
ステップ 9/ Step 9: イチゴとホイップクリームで飾る。
Decorate with strawberries and whipped cream.
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