ミルクレープ/ Yumeiro Patissiere Mille crepe cake



私はYumeiro Patissiereにインスパイアされた一連のデザートに取り組んでいます。今日のビデオは、ミルクレープを作る方法を教えてくれます。誰もが試してこのビデオを楽しんでください。(ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧



I am working on a series of Yumeiro Patissiere inspired desserts. In today's video I will show you guys how to make Mille crêpe. I hope you guys try it out and enjoy this video. (ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧




始めましょう
Lets start


Ingredients:

3 eggs
1 1/3 cup of milk
 1 cup of flour 
1/4 teaspoon of salt 
3 tablespoons of melted butter
 1 tablespoon of vanilla 
1 tablespoon of sugar

材料:

3卵 

1 1/3カップミルク
 1杯の小麦粉
 塩小さじ1/4
 3つの溶けたバター 
バニラ大さじ1 
砂糖大さじ1杯


の仕方/ How to:

ステップ 1/ Step 1:ミルク、卵、砂糖をボウルに加える ミックス
                     Add milk, eggs, and sugar to a bowl. Mix

ステップ 2/ Step 2バターとバニラを加えなさい。ミックス
                   Add the butter and vanilla. Mix

ステップ 3/ Step 3小麦粉と塩を加えなさい。ミックス
              Add the flour and salt. Mix

ステップ 4/ Step 4混合物をふるいに通す。
                                           Pass the mixture through a sieve.

ステップ 5/ Step 5:  鍋にバターを溶かす
                                         Melt a little butter in a pan.

ステップ 6/ Step 6打者の約1/4を注ぐ
                                      Pour about 1/4 of batter.

ステップ 7/ Step 7:  低温で調理する。あなたがそれらのすべてを作るまで繰り返す。
                               Cook at low temperature. Repeat until you have made all of the crepes.

ステップ 8/ Step 8ホイップクリームをクレープに広げます。繰り返す
          Spread the whipped cream in crepe. Repeat

ステップ 9/ Step 9:  イチゴとホイップクリームで飾る。
                                               Decorate with strawberries and whipped cream.


             楽しんで/ Enjoy (ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧















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