ロールケーキ/ Yumeiro Patissiere roll cake
このケーキはおいしかったです。ふわふわで、チョコレートとイチゴのコンビネーションは完璧でした。このケーキはあらゆる機会に最適ですので、試してみてください。
(ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧
原材料:バニラロールケーキ
卵黄 120g
グラニュー糖 40g
スーパーバイオレット 70g
卵白 165g
グラニュー糖 65g
サラダ油 50g
グラニュー糖 40g
スーパーバイオレット 70g
卵白 165g
グラニュー糖 65g
サラダ油 50g
Ingredients: vanilla roll cake
Egg yolk 120g
Granulated 40g
Cake flour 70g
Egg white 165g
Granulated sugar 65g
Olive oil 50g
原材料:イチゴムース
水3杯
1/4カップのイチゴピューレ
3/4カップ+大さじ1杯のヘビークリー
ム
レモンジュース1大さじ
砂糖大さじ1杯
2ティースプーンゼラチンパウダー
Ingredients: strawberry mousse
3 tablespoons water
1 1/4 cup strawberry puree
3/4 cup+ 1 tablespoon heavy cream
1 tablespoon lemon juice
1 tablespoon sugar
2 teaspoons gelatin powder
原材料:装飾
1 1/2カップチョコレートチップ
イチゴ
Ingredients: decoration
1 1/2 cup chocolate chips
strawberries
の仕方/ How to:
ステップ 1/ Step 1:パーチメントをベーキングパンに置きます(17.5 x 11.9 x 0.8インチ)
Line a baking pan(cookie sheet pan) with parchment paper. Grease the edges of the pan lightly with oil.(17.5 x 11.9 x 0.8 inches)
ステップ 2/ Step 2:オーブンを325°F(170°C)に予熱します。卵黄と卵白を別々のボウルに分けます。
Preheat the oven to 325 F. Separate egg yolks and egg whites into two separate bowls.
ステップ 3/ Step 3:卵黄を混ぜる。キャスターシュガーを加えてください。軽くてふわふわと淡い黄色になるまで混合する。
Mix egg yolks. Add caster sugar.Mix until it is light, a bit fluffy and has a pale yellow color.
ステップ 4/ Step 4:電気ミキサーで卵白を泡立てます。少しずつ砂糖を加える。ふわふわになるまで泡立ててください。
Using an electric mixer beat the egg whites. Once it thickens and has a bit of bubbles little by little add the sugar. Beat until it has stiff peaks.
ステップ 5/ Step 5: 卵白を少しずつ卵黄混合物に加える。それを折り、多くの泡を壊さないでください。滑らかで淡黄色になるまで混合する。オリーブオイルを加えなさい。小麦粉を加えなさい。ミックス
Add egg whites to egg yolk mixture little by little. Fold it in and try not to break a lot of the air bubbles. Mix until smooth and pale yellow. Add the flour. Add the olive oil and mix.
ステップ 6/ Step 6: エアーポケットを取り外すには、2〜3回タンパンをタップします。ケーキを325°F(170°C)で15分間焼く。
Pour the batter to the baking pan. Gently tap the pan two to three times to remove any air pockets. Bake the cake for 15 min on 325 F (170 c).
ステップ 7/ Step 7: オーブンからケーキを取り出します。羊皮紙をはがしてください。ケーキを冷やす。
Remove cake from oven and cover with a new sheet of parchment paper. Invert pan on to the bottom of another pan and unmold cake. Peel the parchment paper. Leave cake to cool.
それを作る方法/ How to make it:装飾/ decoration
ステップ 1/ Step 1: ゼラチンと水を混ぜる。それがより厚くなるのを待つ
Mix the gelatin powder and water. Wait for it to get thicker
ステップ 7/ Step 7: オーブンからケーキを取り出します。羊皮紙をはがしてください。ケーキを冷やす。
Remove cake from oven and cover with a new sheet of parchment paper. Invert pan on to the bottom of another pan and unmold cake. Peel the parchment paper. Leave cake to cool.
それを作る方法/ How to make it:装飾/ decoration
ステップ 1/ Step 1: ゼラチンと水を混ぜる。それがより厚くなるのを待つ
Mix the gelatin powder and water. Wait for it to get thicker
ステップ 2/ Step 2:ミルクイチゴピューレ、レモンジュース、砂糖。
Mix the strawberry puree, lemon juice, and sugar.
ステップ 3/ Step 3:すごくふわふわになるまでホイップクリームを混ぜる。
Mix the whipped cream until it gets nice and fluffy.
ステップ 4/ Step 4: 20〜30秒間、ゼラチンをマイクロ波に入れる。Mix the whipped cream until it gets nice and fluffy.
Place gelatin in the microwave for 20 - 30 seconds.
ステップ 5/ Step 5: ゼラチンとイチゴのピューレを混ぜる。
Mix the gelatin and strawberry puree.
ステップ 6/ Step 6: ホイップクリームを加えてください。
Add the whipped cream.
ステップ 7/ Step 7: ホイップクリームとイチゴを加えてください。イチゴを垂直に置きます。
Add whip cream and the cut up strawberries. Place the strawberries vertically.
ステップ 9/ Step 9: チョコレートを電子レンジで約1〜2分間溶かします .
Melt the chocolate in a microwave for about 1 to 2 minutes.
ステップ 1/ Step 1:スプーンでケーキにチョコレートを加えて飾る。
Add the chocolate to the cake with a spoon. Try to make it look like it's dripping on the sides.
Add the whipped cream.
ステップ 7/ Step 7: ホイップクリームとイチゴを加えてください。イチゴを垂直に置きます。
Add whip cream and the cut up strawberries. Place the strawberries vertically.
ステップ 8/ Step 8: それをロール。
Roll the cake.
Roll the cake.
ステップ 9/ Step 9: チョコレートを電子レンジで約1〜2分間溶かします .
Melt the chocolate in a microwave for about 1 to 2 minutes.
ステップ 1/ Step 1:スプーンでケーキにチョコレートを加えて飾る。
Add the chocolate to the cake with a spoon. Try to make it look like it's dripping on the sides.
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