ロールケーキ/ Yumeiro Patissiere roll cake






このケーキはおいしかったです。ふわふわで、チョコレートとイチゴのコンビネーションは完璧でした。このケーキはあらゆる機会に最適ですので、試してみてください。
(ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧


This cake was delicious and fluffy. The combination of chocolate and strawberries was perfect. This cake is great for any occasion so please try it out. (ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧


(づ。◕‿‿◕。)づ 


原材料:バニラロールケーキ 

卵黄 120g 
グラニュー糖 40g
 スーパーバイオレット 70g 
卵白 165g 
グラニュー糖 65g 
サラダ油 50g

Ingredients: vanilla roll cake 

 Egg yolk 120g

 Granulated 40g
Cake flour 70g
Egg white 165g
Granulated sugar 65g
Olive oil 50g


原材料:イチゴムース
 水3杯 
1/4カップのイチゴピューレ 
3/4カップ+大さじ1杯のヘビークリー
ム 
レモンジュース1大さじ
 砂糖大さじ1杯 
2ティースプーンゼラチンパウダー 

Ingredients: strawberry mousse 
3 tablespoons water
 1 1/4 cup strawberry puree
 3/4 cup+ 1 tablespoon heavy cream
 1 tablespoon lemon juice
 1 tablespoon sugar
 2 teaspoons gelatin powder 

原材料:装飾 
1 1/2カップチョコレートチップ 
イチゴ

Ingredients: 
decoration
1 1/2 cup chocolate chips
strawberries 

の仕方/ How to:

ステップ 1/ Step 1:パーチメントをベーキングパンに置きます(17.5 x 11.9 x 0.8インチ)
                                   Line a baking pan(cookie sheet pan) with parchment paper. Grease  the edges of the pan lightly with oil.(17.5 x 11.9 x 0.8 inches)

ステップ 2/ Step 2:オーブンを325°F(170°C)に予熱します。卵黄と卵白を別々のボウルに分けます。
                                Preheat the oven to 325 F.  Separate egg yolks and egg whites into two separate bowls.


ステップ 3/ Step 3:卵黄を混ぜる。キャスターシュガーを加えてください。軽くてふわふわと淡い黄色になるまで混合する。
                             Mix egg yolks. Add caster sugar.Mix until it is light, a bit fluffy and has a pale yellow color.


ステップ 4/ Step 4:電気ミキサーで卵白を泡立てます。少しずつ砂糖を加える。ふわふわになるまで泡立ててください。
                           Using an electric mixer beat the egg whites. Once it thickens and has a bit of bubbles little by little add the sugar. Beat until it has stiff peaks. 


ステップ 5/ Step 5: 卵白を少しずつ卵黄混合物に加える。それを折り、多くの泡を壊さないでください。滑らかで淡黄色になるまで混合する。オリーブオイルを加えなさい。小麦粉を加えなさい。ミックス
                                  Add egg whites to egg yolk mixture little by little. Fold it in and try not to break a lot of the air bubbles. Mix until smooth  and pale yellow.  Add the flour. Add the olive oil and mix.


ステップ 6/ Step 6: エアーポケットを取り外すには、2〜3回タンパンをタップします。ケーキを325°F(170°C)で15分間焼く。
                                 Pour the batter to the baking pan. Gently tap the pan two to three times to remove any air pockets. Bake the cake for 15 min on 325 F (170 c).


ステップ 7/ Step 7: オーブンからケーキを取り出します。羊皮紙をはがしてください。ケーキを冷やす。 
                                  Remove cake from oven and cover with a new sheet of parchment paper. Invert pan on to the bottom of another pan and unmold cake. Peel the parchment paper. Leave cake to cool.


それを作る方法/ How to make it:装飾/ decoration 

ステップ 1/ Step 1: ゼラチンと水を混ぜる。それがより厚くなるのを待つ
                                    Mix the gelatin powder and water. Wait for it to get thicker


ステップ 2/ Step 2:ミルクイチゴピューレ、レモンジュース、砂糖。
                              Mix the strawberry puree, lemon juice, and sugar.

ステップ 3/ Step 3:すごくふわふわになるまでホイップクリームを混ぜる。 
                  Mix the whipped cream until it gets nice and fluffy.


ステップ 4/ Step 420〜30秒間、ゼラチンをマイクロ波に入れる。
                                   Place gelatin in the microwave for 20 - 30 seconds. 

ステップ 5/ Step 5: ゼラチンとイチゴのピューレを混ぜる。
                         Mix the gelatin and strawberry puree.




ステップ 6/ Step 6: ホイップクリームを加えてください。
          Add the whipped cream.


ステップ 7/ Step 7: ホイップクリームとイチゴを加えてください。イチゴを垂直に置きます。
                            Add whip cream and the cut up strawberries. Place the strawberries vertically.

ステップ 8/ Step 8: それをロール。
                             Roll the cake.


ステップ 9/ Step 9: チョコレートを電子レンジで約1〜2分間溶かします . 
                         Melt the chocolate in a microwave for about 1 to 2 minutes.



ステップ 1/ Step 1:スプーンでケーキにチョコレートを加えて飾る。

                                                         Add the chocolate to the cake with a spoon. Try to make it look like it's dripping on the sides.




楽しんで/ Enjoy (ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧









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